Carroll Street Studio

Brooklyn studio space

Carroll Street Studio

Brooklyn studio space

A peaceful studio space in Brooklyn

In collaboration with Nicko Elliott and Liz Song we re-designed the expansive ground floor studio of a Gowanus, Brooklyn residency. We designed custom steel framed tables, a terrazzo laminated cabinet and ply-wood work desks. The carpet is a custom design intending to add warmth to the poured concrete floors with a playful pattern that breaks the otherwise ridged linearity of the space.

  • Corridor of studio with Tyvek curtain divider
  • Work desks and studio shelving
  • Nisa taking a nap
  • Office overview with private office space beyond
  • Blackened steel frame with terrazzo laminated ply shelves
  • Pinup boards beyond
  • Minimal plywood work desks
  • A playful carpet pattern aimed to disrupt
Back To Top